söndag 20 september 2020

Förkylning på G, en sådan tur att jag inte behöver åka någonstans!

 

Med skrynklig röst och lite lätt urballad mage går vi nu in i en liten tyskakuvös, allt för att hinna klart uppgiften innan den 24, som är deadline för det första uppdraget. Jag räknar med att vara klar med uppdraget tills dess. Troligen är det bara kapitel ett som ska avverkas den här gången, sedan är det ett prov samt ett uppdrag för att kolla vad jag lärt mig. Det blir intressant att titta på i morgon om inte annat.

Sedan har jag även ägnat ett par minuter till att skriva ner mina trauman i en skrivbok för att analysera dem djupare. En oerhört tröttande process, men jag tror på att jag kommer att komma ur det här som en ny och kanske lite bättre människa. Det är jag faktiskt rent av övertygad om! En sak vet jag i alla fall och det är att det inte tjänar mycket till att vara bitter över saker, det är väl det de som varit fisiga mot dig vill, varför ska man låta dem vinna? Det är inte min stil, då hade jag nog inte slagits för att få ett drägligt liv nu. Dessutom vet jag att det finns folk med mörkare förflutet än mig och att jag haft tur som inte råkat ut för än värre saker än det jag var ute för.

Ni som ställer upp och säger "prata med mig, jag lyssnar" som en bra kompis och medmänniska gör då, för det första måste jag väl säga tack för att ni är så generösa och erbjuder er att lyssna på mig, det är verkligen fint av er, men jag kan tyvärr inte ta emot det. Tack ändå, ni är superfina människor, det är därför jag inte vill prata med er om allt det här. Det är nämligen så att jag valde att gå till en KBT-terapeut med detta eftersom jag visste att sådana själva gått i terapi för att inte själva få men av saker och ting, jag har berättat det jag tror att folk klarar att höra, resten väntar vi med tills vi vet att allt är okej. Jag vet ju att när till och med terapeuten reagerar med halv förskräckelse över det jag berättar, då kanske jag inte ska tala om det för folk som jag inte är helt säker på hur de reagerar på det. 

Det om det. I morgon tänker jag göra klart den här gångens tyskahög och kanske färglägga lite skisser, men det blir då. Nu måste jag lägga mig innan Oden skickar ner Loke på mig för att jag är vaken på fel sida dygnet. Sist han gjorde det var han så in åt helvetes jobbig, det vill jag inte händer igen. Kvällens!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...