torsdag 24 september 2020

Ny utmaning i tyskan och min Llama har blivit en ninjalama!

Jomenvisst! Idag har jag mest lagt fokus på att göra min presentation i tyskan, sedan ska jag också ta mig an lite konversationer, det är vad jag ska göra förutom då fundera ut var fan jag ska göra av alla krukväxter nu när vi vintrat in dem. Några ska ut igen för att vi vill se om de klarar frosten, andra ska placeras ut lite här och där i huset.

Men även om hösten är det värsta jag vet nästefter orättvisor av olika slag finns det fortfarande blommor kvar, trots att september snart är slut: 

I år matade vi fåglarna ända in på midsommaren för det goda nöjet att se dem ta med sina ungar till fågelbordet. Sedan fick vi ju lite solrosor nu i höst, närmare bestämt ett helt litet solrosfält! 
Nu tror jag inte att alla kommer att slå ut, men ett par-tre stycken tror jag att vi får!
Sedan blommar också tigerliljorna, aningen sent i år, men det är väl bra att det kommer lite blommor in i oktober också. Nästa år tror jag att vi ska ha lite röda solrosor nu när vi kan förodla i växthuset 🌸🍀🌼🌺🏶



Sedan är det väl lite surt att det inte syns här, men ljuset ute var alldeles gult för att senare på kvällen övergå i rött. Det är vackert, men vi vet ju vad det kommer från och det kanske inte är lika vackert.



Sedan nu, på Deviantart har min Llama fått en uppgradering från superalbino till ninjalama. Förmodligen för att jag börjat följa fler konstnärer och tecknare nu än förut och de då börjat ge mig llamor som tack. Tyvärr har Deviantart tagit bort funktionen där man kan byta ut llamor mot poäng och det är trist, nu måste jag komma på något annat skumt sätt att få poäng! Kanske ska börja ta commissions? Just nu är jag i alla fall för lat för det. Nästa Llama att sikta på blir då snobblaman! Spännande!
Nu ska jag ta och skriva klart tyskan, sedan ska jag inte göra mer idag. Inte ens terapi 😄

Ses 💨


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...