onsdag 31 mars 2021

Bofinkarna har kommit...

 


Egentligen kom de i helgen, men nu är hela högen med bofinkar på plats, lite koltrastar har vi också fått hit, så vi märker att våren kommer hit! Skönt att vara fri från vintern egentligen, så att man kan sparka igång odlandet igen, och städa ut vintern så klart 😊

Vad gör man idag? Förutom klantar sig genom att gå ut och frysa om huvudet så att man får migrän. Det får bli halsduk till nästa sväng het enkelt.



Förutom sånt trams har jag käkat världens kanske godaste köttfärspaj, med i huvudsak basilika och muskot i. Mycket god smakkombination som jag rekommenderar till alla som gillar sånt. 
I övrigt har jag mest sovit idag, eftersom huvudet la av, så jag ligger efter lite i matteplaneringen, vilket är lite surt, eftersom jag håller på att öva upp arbetsfarten inför eventuella kursstarter -när nu pandemin bryter nacken av sig, det verkar bli drygt. 

Nåja, i morgon blir det påskstädning, riktig revolution ska det bli och allt ska skina som hundballar i månskenet! Det lär ta en timme eller så, det är inte jättemycket att ta tag i men ändå. Nu ska jag sova igen lite mer sömn, vi hörs snart!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...