måndag 29 mars 2021

Nya projektet klart!


Idag blev jag äntligen klar med min mashma som jag sytt av lite tygbitar och annat jox jag fått från olika håll. Det började som sagt med en påse med diverse stuvbitar jag fick av grannen och sedan har jag lagt till lite småsaker själv. Jag erkänner att det inte blev helt som jag tänkt mig, modellen ska helst se ut som den här:

Den ska helst vara mer droppformad, som den här, men jag tänker mig att jag säkert kan göra en till när jag hittat lite mer vadmal och krimskrams. Just nu får den jag gjort duga tills jag fått igång bandvävningen igen. Kul att det blev klart och jag tyckte att det var ett ganska roligt projekt. Nu ska jag bli klar med min norrskensscarf i stället. Vi får väl se vad det blir, jag har en del förhoppningar där, men som sagt, vi får se. Det blir i alla fall nästa projekt, sedan får vi se om jag kanske påbörjar någon ny stickning innan jag köper mer garn, eller om jag låter bli med det...

Senare i kväll tänkte jag fortsätta med småsagorna, eftersom jag fått lite idéer efter att ha sett på lite medeltidsfilmer och liknande, men innan dess ska jag nog ta och färglägga lite teckningar och lyssna på något avslappnande.Te lär det också bli, vi har ju köpt mer söderte så det vore kanske gott med en kopp framåt kvällningen. Kanske blir det också lite fler delar i Mel's blogg nu när jag bestämt mig för vad jag ska göra med det projektet. Kvällen är egentligen ung och man ska inte fylla den med en massa skit. Vi ses i morgon, ta väl hand om er! 


Omfamna livet och det goda i det! Det negativa och dränerande låter du bara bero, du kan ändå inte påverka det genom att reagera på det. Bry dig om dig själv, för det är bara då du kan bry dig om andra.
Namaste 🙏







 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...