söndag 28 mars 2021

Revidering av uråldriga grupparbeten!

Jag skriver väldigt mycket, både på engelska och svenska och just nu råkade jag hitta en gammal fanfic jag och ett gäng skrev ihop 2008 och det syns verkligen hur dåligt skrivet allt var, så jag tog och gjorde slag i saken och påbörjade en revidering av hela klabbet. Väl medveten om vad jag gett mig in på, det är en hel del som ska revideras och ingen av oss kunde varken stava eller skriva som folk på den tiden. Det blir förhoppningsvis läsbart när allt är klart. Storyboarden är i alla fall hyfsat bra, men den kan fördjupas ytterligare. När jag så gjort klart allt kommer jag att radera kontot på Livejournal eftersom det stället ändå är så fullt med skräp att man storknar bara av att vara där i två minuters tid. Det är dock ett par inlägg, så det lär väl ta någon vecka innan det är klart. En sådan tur att det råder karantän ett tag till. 


Det är också en ny bild till detta på G 😊 Den här är från 2019. 

Sedan har jag en hel del andra skisser att färglägga, både i datorn och på papper. Idag kom en ny karaktär till, men mer om den karaktären sen, jag kan säga två saker- det är en man och han är en douche. Hemmahörande i min Kaleido Star fanfic, mer säger jag inte förrän jag spelat ut honom.

I övrigt har jag inte gjort så mycket idag, det lär bli mer att göra åt veckan. Det har jag sett till. Namaste!🙏


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...