onsdag 10 mars 2021

Studieteknik och halsont.

 Alltid ska det vara något. Idag har jag legat med feber hela dagen och haft brutalt ont i synnerhet i gomseglet. Att jag inte orkat vara vaken och göra speciellt mycket produktivt har varit lite deprimerande, även om jag och pappa tog en liten sväng med bilen, mest för att slänga soporna, men också för min del, för att jag behövde se något annat än insidan av ögonlocken. 

Nu misstänker jag inte att jag har fått COVID19, men man kanske skulle testa sig ändå, det är lika bra när man vet hur förrädiskt det här är. Jag oroar mig inte jättemycket, men känner visst ett sorts ansvar för att inte råka få något förbannat nu när risken är så stor.



Nåja, jag har i alla fall världens goaste sällskap, nämligen min egen husdoktor, psykoterapeut och sjukgymnast. Det hon gör är att hon ser när en är sjuk och bara finns där med all sin godhet. Tänk om människor vore såhär underbara, då är jag säker på att världen sett lite vackrare ut. Nu ska jag ge min Tigris en riktigt stor kram, sedan tror jag att jag lägger mig. 


Och om du känner dig nere, tänk på att det säkert finns folk som har det sämre än du och att det är ytterst få som inte kan förändra sitt liv bara viljan finns där någonstans. Glöm inte bort att du klarar mer än du tror, du är en fantastisk skapelse..

DET ÄR DU VISST DET! 



        💖  Ta hand om er  🙏

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...