fredag 12 mars 2021

Det tar sig med strumporna!


Se där! Ett ben till den första långstrumpan klart! Nu är det bara själva fotdelen kvar på den så har vi en strumpa där. Jag är nöjd sånär som på att knutarna syns, men det får jag stoppa bort när jag kommer till det stadiet. Först ska strumporna bli helt klara tänkte jag, sedan har jag ju ett par projekt till som jag ska göra klara, men en sak i sänder. 

Min telefon är lite fnattig nu, så det första jag ska göra i morgon är att checka lagringsutrymmet, sedan ska jag börja att föra över bilderna till datorn direkt i stället för att låta dem ligga på telefonen i månader innan jag lägger över dem. Speciellt som att min telefon verkar ha ett ganska dåligt lagringsutrymme.

Förutom det här har jag börjat strukturera upp mitt studieliv och försökt att klura ut någon form av schema. Jag tror att jag börjar få till något bra nu, tanken är att jag ska arbeta i alla fall 6 timmar om dagen med saker som ska göras, sedan får jag göra som jag vill. Jag vet att min stora akilleshäl är att jag inte är så uppmärksam och att jag är dålig på att skapa rutiner. Det här vet jag beror på att jag aldrig lärde mig det här i skolan och det får man väl beklaga såhär i efterhand, men så är det ju. 
Lördagen får bli kureringsdag + städa övervåningen. Långstrumpan blir nog klar i helgen i vilket fall 😀

Nu tänker jag sova bort det sista av förkylningen så att jag kan leka med abakus och allt vad det blir nästa vecka. Namaste 💪👄💖

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...