torsdag 4 mars 2021

Torsdagens stök och bök

Idag har jag mest handarbetat och städat. Mycket tid har gått åt till att inventera min låda med handarbetsufon där jag bland annat har en halsduk jag håller på att sticka men aldrig har tillräckligt med svart garn till. Och så klart min norrskens-scarf som jag håller på att virka. Sedan har jag även ett gigantiskt lovikkaprojekt på G men det får ni se en annan dag, idag blir det det här:

Nu börjar man tydligt se lite gröna skiftningar i scarfen vilket jag är jätteglad åt, jag vet bara inte om garnet kommer räcka. Hoppas det, annars får vi köpa mer...


Med tiden ska det bli som en mandaladuk när man lägger den ner och som en trekant när man har den på sig. Jag älskar verkligen snäckmönstret och är rätt förtjust i det som blir, trots att den kröker sig mer än jag kanske vill. Det får väl bli en mandalahalsduk eller något i stället då. 


Sedan fick jag faktiskt ett mail som fick mig att tänka till lite. 

Du är vacker såsom du är, du måste tro på dig själv. 
Vad definierar du som lycka? Vad värdesätter du i livet?

Jag har mer och mer insett mitt eget värde nu, men blev ändå glad över meddelandet som påminde mig om min plats i världen. Men vad är egentligen lycka och livsvärde. Är det att få gå på krogen och supa sig redlös även om det rasar en pandemi eller är det kanske bara att veta att man har ett värde, att man räcker till? Kanske ett och annat romantiskt ögonblick eller en tripp till smultronstället med värdefulla människor? Det där är en bra tanke som jag tror är värd att ta med sig, så jag tänker faktiskt ta den med mig upp i sängen och tänka lite extra på vad jag värdesätter i livet och vad som är lycka för mig. Och så klart tacka den här människan som jag inte vet vem det var för att han påminde mig om det. 

Innan jag avslutar det här vill jag skicka det här vidare till dig som läser det här:

Du har ett värde.
Du är vacker som den unika skapelse du är.
Den enda du behöver imponera på och verkligen lita på, är dig själv och de som står dig närmast.

Och så klart: Vad är lycka? Vad är det för dig? Inser du ditt eget värde på jorden? 
Tänk på det så ses vi lite senare 
💙  नमस्ते💙
   Namaste,
ta väl hand om dig, och bejaka den gåva som heter livet ❤️




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...