torsdag 18 mars 2021

Lite matte och så har jag ett nytt projekt på G

Jag har sagt länge att jag ska sy en mashma och nu fick jag ett paket med lite saker från en granne som hade gjort en och tänkte att jag ville pröva mig fram med lite provlappar och annat. 




Fina grannar med gemensamma intressen kan man kanske inte få nog många av! Lite tygbitar, broderigarner och pärlor av olika slag fick jag. Det ska bli kul att börja på med det här när jag blivit färdig med strumporna!

Sedan har jag börjat med minnesövningar av olika slag. Här tar jag alltså lite olika multiplikationstal och kastar om dem för att få in hantverket igen. Som sagt, jag lärde mig det aldrig riktigt i grundskolan och det har jag fortfarande besvär av, så det är väl bara att jobba bort dessa besvär. 



Slutligen har jag faktiskt börjat meditera igen, mycket för att få bort lite gamla äckliga dammråttor som ligger och bråkar i huvudet. Det här är en video jag fastnade för nyligen, som intalar dig att älska dig själv så som du är, att leva ditt liv såsom du ska leva det, utan att bry dig om yttre påverkan.


Nu finns det så klart yttre påverkan du inte kan göra något åt, men då kanske du inte heller ska hänga upp dig på den. Det kommer ordna sig ändå, så länge du har en positiv självbild, det är i korta drag vad de säger i klippet. Jag älskar mig, mitt liv och allt som finns runt mig. 

Jag älskar att leva! 
Hatet kan inte överleva utan rädslan. Rädslan är hatets bränsle och rädsla är en illusion som upplevs när man inte känner sig älskad. Kärlek är den starkaste kraften, den kan till och med strypa hatet eftersom den har kraften att eliminera rädsla. Var därför djupt tacksam för all den kärlek du har för dig själv och all den kärlek du således kan ge andra.  💪❤️☮️ 🙏 Namaste🙏☮️❤️💪 Hell Freyr 💖🌼


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...