tisdag 20 oktober 2020

Vintern är här, och hur går det egentligen med den där lårkakan?

 

Nu har den första snön kommit! Eller ja, den kom egentligen igår, men den första synliga snön kom idag och la sig som en vlieselineduk överallt! Katten är deprimerad, fåglarna hatar det här och ekorren... Han tycker faktiskt inte HELLER om det... Sa han till mig... Sa han. Och skatmarängerna mina då? De tycker att jag är SNÅL som inte ger dem mer maccaroner eller något annat gott att äta! Fy fabian så snålt!



Kan ju hålla med om att sommaren är att föredra, även om vintern är en årstid för att ta hand om djuren. De har börjat undra var alla goda små frön och grejer som brukar finnas vid tallen tagit vägen, så vi fick börja igen. Tar och börjar med fröna, sedan blir det kokosfett till spettisen också. 

Jodå, vi älskar nästan alla djur, i alla fall gör jag det. Få undantag faktiskt, jag tycker till och med att han här är gullig!



Men bara för att man är gullig ska man inte klappa dem. Den här sticks tydligen lika illa som en geting. Getingstick gör inte speciellt ont tycker jag, men eftersom jag har getingfobi blir det extra läskigt att bli stucken av en. Sticks den här lika illa, kanske värre ändå, då vill jag inte ta i den även om jag tycker om den. 


Det om djuren, jag berättade ju i rubriken att jag fått en lårkaka, hur gick det med den?

Nå, nu är det hyfsat, men precis när jag fick den (I lördags/söndags) var det rätt jobbigt att sitta ner eftersom den sitter precis där låret börjar. Jag är ändå positivt inställd, jag kunde ha fått den på skinkan! Det hade jag inte tagit kort på och lagt ut i alla fall 😖Nu! Diska och gå och lägg dig! Ses snart.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...