torsdag 1 oktober 2020

Torsdagsgöromål

Idag har jag bestämt mig för att ta en städdag. Gårdagens terapisession var förbannat jobbig, så det underlättar att ha lite ordningsamt hemma för att inte bli fullständigt dränerad på energi. 
En annan sak jag ska ta mig för med är att gå ut och gå. På det kommer bilder senare idag.  


Nu till lite saker jag saknat nu när jag 1. inte kunnat handla och 2. inte kunnat åka in till stan för att kolla om det ens finns kvar!


Mogumogu! Det här är någon thailändsk söt dryck med gelatinbitar i. Ganska rolig dryck i och med det, lite som aloe veradryckerna man ibland kan hitta på konsum och ica. Nu har jag inte frågat konsum om de har någon aloe vera men det kan vi kolla åt veckan då de börjar med sin nya webtjänst. 
Lite intressant är det ju att inte konsum där jag bor kommit på det här med webtjänst förrän nu när de måste, men alla kanske måste börja någon gång. Mogumogu påminner i alla fall till konsistensen om aloe vera, men smakar sötare. Jag brukar föredra lychee.



Sedan... Som jag saknar detta! Oraleta är som näskaffe 👃 fast mer näste då 👃 och återigen inget som ser naturligt ut på något plan när man dricker det, det blir samma färg som pulvret, alltså typ snorgrönt, tvärrosa och så vidare, men det är faktiskt gott om man är sugen på sötsaker. Kommer från turkiet om jag inte minns fel, men jag vet inte om man säljer det på stan längre, betvivlar tyvärr det. 

Nu tänker jag ta en sväng i köket och plocka av bord och bänkar. Jag förstår inte hur det kan bli så rörigt, vi som inte gör något alls där va? Det behövs hur som helst både plockas och putsas lite här och där. Sedan ska jag också ta en promenad så att jag bränner lite kalorier. En stor farhåga för mig är ju att se ut som de där stackarna i "biggest loser" som sitter i TV och gråter när de spenderat sitt liv framför TV:n med ett ton chips och liknande och sedan undrar på att de ser ut som de gör. Inget ont om tjockisar så länge man inte mår dåligt över att vara en tjockis liksom, men själv mår jag som bäst som den räka jag är ärligt talat. Nu städning, återkommer senare!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...