fredag 9 oktober 2020

Gråväder stoppar inte fredagsmyset

 Idag har vädret varit minst sagt bedrövligt, så hemskt att djuren ute hörde av sig med klagomål på att vi inte fyllt på någon fågelmat ännu trots att det börjar bli dags. Egentligen har de rätt, nästa gång vi ska handla beställer vi hem en stor säck till dem, det kan nog vara dags. 



Och när vädret är så trist  passar det bra med köttgryta till middag. Vi gjorde två sorter eftersom alla inte vill ha teriyaki. Sedan kan man blanda grytorna också, det är helt okej. Ingen potatis nu heller, däremot ris som i och för sig också innehåller en del kolhydrater och sånt, men skitsamma, jag är ute efter att äta det jag mår bra av och tycker om, inte sånt som är på modet att äta. 

-Ändå måste jag väl ge min morsa rätt när hon säger att en festmåltid inte är helt komplett utan en stor och fin sallad. Det är ju så! Salladen gör ju mycket av måltiden om man ska vara ärlig. 


Resten av kvällen får gå till att teckna, köra småsagor och lämna in tyskaprovet. Idag ska nämligen nästa uppdrag i Tyska lämnas in och det vore kanske skitnödigt att inte plugga in sig när man nästan har kursen färdig ändå. Jag tror att jag har det jag gör resten av kvällen, kanske till och med har lite över till helgens äventyr, vad vet man? Nu ska jag göra klart det här. Höres!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...