onsdag 21 oktober 2020

Nattångest och fan och hans faster.

Eftersom nattångesten kom smygandes ska jag bussa en lämplig gargyl på marorna. Vi tar den här från Canterbury, han är tillräckligt anskrämlig!


👹👹HÄLÄLÄLÄLÄLÖLLÄ WÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!!!👹👹


Sådär, nu känns det lite bättre, tack ska du ha, Nasty-peeves. 
Nu är gargyler typ det roligaste jag vet när det gäller väggdekorationer, det vet alla som känner till min faiblesse för gotiska katedraler 😄

Idag kom den där satans nattångesten igen. Den här gången utlöstes den av en bild av en person som gjorde något oförlåtligt en gång i världen. Jag tänker inte skriva om vad, det är han inte värd, men han tenderar att trigga igång min PTSD och därmed utlösa nattångest och insomnia. Något jag faktiskt måste ta tag i innan det förstör mer än det gjort för mig. Nu har jag visserligen världens bästa terapeut att gå till när det skaver som värst och hon har faktiskt gett mig några knep för att få ordning på det där och det är jag så klart tacksam för. Men det jag vill kunna göra nu är att riktigt nöta ut minnena av allt som hänt, för då kan jag till slut lindra dem vilket inte vore helt åt skogen om man säger så. 

Tills dess får jag väl bussa någon av mina arga gargyler på demonerna, de är ju ändå till för att hålla demoner och regnvatten borta. Nu ska jag översätta det sista i den här veckans uppgift, sedan ska jag försöka sova lite, det behövs säkert när huvudet är fullt av skit som bara far runt. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...