onsdag 14 oktober 2020

Fullt schema och dessutom nya garner!

Idag har varit en ganska bra dag, om inte annat för mitt psyke som inte mått så bra nu i ett par dagar, men nu är det tillbaka igen och det känns tryggt, då vet jag att jag i alla fall inte är deprimerad.
Idag har det blivit mycket småsagor och fanfiction skrivit, sedan har jag hjälpt till med att bära in ved i källaren, vilket gick ovanligt bra, det brukar annars gå långsamt och vara ett trist företag men idag var det helt okej.

Sedan har jag också städat lite i växthuset och fått lite nytt garn! 



Det blåaktiga garnet heter Kolibri tror jag medan det andra hette något med glam eller något. Det ser ut som något med jultema, men jag tror ändå att det går att använda till något man kan ha året runt. Kolibrigarnet var lite tunnare än glamgarnet vilket gjorde det till ett bra garn att virka snäckor med! Jag behöver fortfarande öva mer på den här tekniken, men det börjar se bra ut!

Sedan har jag också ägnat en tid åt att skriva i min skällbok också, det är viktigt att göra sig av med sina demoner också, eller åtminstone ge dem en ordentlig snyting mellan varven, annars tror de att de har något att hämta hos dig 😸

Nu ska jag ta en liten paus 💤framför Dr.Phil innan jag sätter igång att göra lite research om Estoniakatastrofen till ett kommande projekt. Spännande värre! Vi hörs när vi råkas!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...