fredag 30 oktober 2020

Fredagsmysdags igen

 

Nu är det fredag igen, och dags att fundera ut vad jag ska ta tag i kommande vecka, över en liten fredagsfika bestående av munkar och ett glas Pepsi med en fullmåne i 😉 Jag kom på sedan, när jag druckit upp den, att månen inte alls smakar ost, således har Trump fel när han påstår att månen är en ost också. Det kanske är Trump som är en ost? 🧀 Han är ju tjock och gul som en ost, så man vet ju aldrig.

Den här veckan har jag fuskat lite med min facebookdeetox, jag har faktiskt varit inne ganska mycket och irriterat mig på idioter som måste göra politik av allt de ser. Annars har jag ägnat mig åt att tänka lite på det här! Jag har nämligen varit intresserad av ämnet "mentalvårdens historia" sedan kanske 2015 och då måste jag naturligtvis följa serien som går i P1. När jag söker efter det här på nätet ser jag tyvärr hur fascister försöker göra politik också av det här! Självklart uppljuget, vinklat till fascisternas fördel och allt annat. Jag hatar fascism annars, men när man alltså utnyttjar folk i situationer som här för att själva kunna driva fram sin politiska agenda, då ska man skämmas, inget annat. 

Förutom att förarga mig över ondsinta människors korkade utspel har jag faktiskt varit ut och fotat lite, det är en trevlig syssla, så här kommer några små bilder från det:

Det är när det ser ut såhär på älven som man inte vill ut i någon båt, än mindre ta en simtur känner jag. Det finns säkert vinterbadare som säger att det går bra att bada i det här, men jag känner att jag mycket hellre går in och tar en varm kopp te eller choklad medan de som vill badar.

Nej, jag väntar gärna tills det går att bada igen. Efter midsommar 2021. 


Sedan tog jag två bilder på skoj också, hittar man något man tycker är vackert ska man absolut förverkliga det. Stackars smurfar bara, någon måste ha tappat sitt paraply där eftersom det ligger en svamp och är ramlad där. 

Nu tänker jag kolla igenom mina scheman och äta tunnbrödsmackor. I morgon blir det ljuständning på kyrkogården och så tänkte jag även göra ett litet ljusaltare i köket så att man kan ha det lite mysigt också där. Ses då!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...