Långfredag idag, men inte kunde jag hålla mig heller!

Idag tror jag hela familjen var med och lagade mat, det är alltid så mysigt när man är flera som gör det. Idag blev det stillahavsflundra med potatismos, tsatsiki och gräslökssås. Lite rökt lax som sidorätt till det. I morgon är det påsk också, jag tror att jag väntar med att lämna in uppdraget ett tag till, jag känner att jag behöver renskriva lite saker innan det. Renskrivning hinner man väl med fast det är påskhelg? 

I morgon tänkte jag titta igenom anteckningarna och inspelningarna för att se vad jag kan renskriva till inlämningen. Jag ska också ta och lägga till några källor som jag ser saknas. Kanske hade min lärare på Arena rätt när han sa att det egentligen bara är som att riva bort ett plåster, men då måste det väl ryckas loss någon gång så att det inte fäster sig ännu hårdare. -Jag ska väl tillägga att jag alltid varit feg med att rycka av plåster, även i ordets rätta benämning.

Jag kommer nog att arbeta mer med renskrivningen nu till helgen, idag har det bara blivit karaktärssnickrande till Boca och det är jag väldigt nöjd med. Man ska inte jobba på långfredagen, det vänjer in dåliga mönster.
I morgon är det påskafton, då tänkte jag åtminstone gå ut litegrann, kanske ska ta och göra lite fint överallt också, även om det inte är så mycket städjobb. Sköt om er nu så ses vi snart igen!







 

Kommentarer