Idag har jag bara tagit det lugnt...

Vissa dagar behöver man för att slappna av och idag har jag gjort det. Ja, fast helt på latsidan har jag inte legat, jag har faktiskt planerat lite också. Lunch bestod av en favorit i repris också, en thaikub med sötsur kyckling och ris. Ris blev det på kvällen också, tillsammans med lite korvstroganoff. Mycket ris.

Idag blev det i alla fall planering och schemaomläggning eftersom kurserna råkade kollidera en aning. Nu ligger mattekursen utkletad över resten av våren vilket känns både bra och inte, jag behöver inte hålla på enda tills maj visserligen, men nu finns den möjligheten vilket jag är mycket tacksam över då jag kan lägga fokus på både den och arkitekturen på så sätt. Sedan har jag ju en historiekurs fram i april och en tyskakurs som jag eventuellt ska få läsa i maj om allt går bra. Sedan är allt klart för säsongen... Eller ja, jag ska ju faktiskt söka en fotografutbildning nu i höst, om jag inte gör en helomvändning och söker en kockutbildning förstås, båda dörrarna är öppna nu.

Men det är ju inte förrän till hösten, tills dess har jag ganska mycket att tänka på, till exempel min egen matteutmaning som jag nästintill glömt och kanske måste fortsätta med. Jag tänker fortsätta plugga i mina böcker, 

Den här veckan verkar det som att studiegården är stängd, så jag pluggar väl hemifrån eller på annat håll. Eftersom jag är sjuk känner jag att det passar bra.
Nu ska jag i alla fall gå till sängen. Sköt om er!





 

Kommentarer