måndag 4 september 2023

Så det var därför jag var så trött?

 


Måndag, planering, trött som en elefant har jag varit. Först tänkte jag att det säkert berodde på att jag försökt vända dygnet rätt, började till och med dagen med en ordentlig frukost bestående av stekt ägg, keso, tomat och en halv amerikansk muffin. Te och lite saft till det.


Idag har jag utöver planeringen kört med tvätt och vedhantering, därefter blev det en tripp ut på byn för att handla och gå lite andra ärenden, därefter tvärsomnade jag i bilen. När jag kom hem somnade jag på soffan och sov som en klubbad säl. Varför jag varit så trött har jag inte tänkt på, som sagt håller jag ju på med att vända dygnet på rätt köl så jag tänkte att det kanske var det. Dock vaknade jag med rinnsnuva, så jag tror faktiskt att jag gått och blivit förkyld! Inget som skulle förvåna mig, jag har säkert exponerat mig för en del smitta under sensommaren.

Jag får väl se hur jag mår i morgon och framför allt när studierna drar igång så att jag kan börja planera igen. Just nu verkar det som att jag är ledig ett tag, i alla fall tills det här kommit igång igen. Nu tänkte jag se på en film, sedan ska kvällsrutinerna igång igen. Sköt om er!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...