torsdag 14 september 2023

Arkitektur och ny animelista


Egentligen har jag två to watch-böcker, jag är bara för lat för att ta fram min ordinarie så jag får använda mig av den andra. Jag har alltså haft båda två sedan 2006-07 och det är ju 16-17 år sedan. Så jag har haft de här två böckerna liggandes ungefär tills pandemin kom och jag hade ett behov av att anteckna lite mer anime och sentairelaterat. Idag har jag alltså fyllt på listan med anime och draman. 

Plus klottrat på boken med en Poscapenna för att kunna skilja den från den andra. Tanken är att den här texten ska slitas ner lite med tiden.


Den här boken sträcker sig också bara till 2 watch medan den andra också inkluderar manga. På den ena sidan skriver jag ner Anime, dit jag även räknar så kallade "game movies" som folk gjort av spel och som ibland kan vara bra. På den andra sidan har jag satt draman och Super Sentai/Kamen Rider. Jag har ännu inte bestämt hur framtiden för min animeblogg kommer att se ut, så det återkommer jag med när jag vet.

Vad har jag gjort idag då? Jag har tittat lite på en av mina restkurser som jag gärna vill ha godkänd innan jag börjar med något nytt. Utöver det har det firats namnsdag med tårta och butterkaka. Vi fick även lite spontanbesök från Sundsvall dagen till ära. Det är alltid lika roligt när de kommer och hälsar på så att man får fika och snacka lite om löst och fast. 
Morgondagen bjuder på trappstök och städning. Förmodligen åker vi också ner på byn och kompletterar fredagsshoppingen under dagen. Det viktigaste är ändå inredningsmyset.
Nu tänker jag avsluta kvällen med film och lite träning innan sängen kallar. Sköt om er tills nästa gång vi ses och låt inte en molnig dag förstöra hela veckan!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...