tisdag 20 april 2021

Sista fina vårdagen på en stund, självklart tar vi en road trip!

Idag har det varit riktigt gulligt ute, så vi har rensat av gården. Växthuset får lov att vänta eftersom det nalkas snö i morgon. Men då gläds man åt att den här dagen i alla fall inte var full med snö och kyla. 30+ i solen är faktiskt bra för att vara april ändå. Så fort värmen kommer tillbaka kan vi börja med att experimentera med att vänja våra plantor vid utomhusluften också! Underbart när det går åt rätt håll!

Och så blev det så klart en sväng runt byarna för att titta på naturlivet och se om folk börjat göra vår. Det hände faktiskt inte så mycket, folk har börjat njuta av våren, vilket är välförtjänt efter en isolerad och kall vinter. Fåglarna badar och himlen bjuder på röda kvällar igen. Mig fattas inget.




Eller jo, att kunna åka dit man vill obehindrat känns som något man inte längre är så bortskämd med, så om jag fick be gudarna om något vore det att kanske få ta en liten sväng till Norge eller två något år, eller bara till Östersund. Det är så många ställen jag vill åka till och i takt med att tiden för vaccin kryper allt närmre känns så klart längtan alltmer olidlig. 

Och i morgon tänkte jag äntligen se den sista delen av Final fantasy XV och se om jag kan få till en recension som duger att lägga ut på animebloggen. Blir det dåligt väder får man väl göra det bästa av situationen och försöka att inte göra något större nummer av det. Just nu ska jag skriva lite småsagor innan sängen anropar. I morgon är en annan dag, fylld av under och överraskningar. Ta hand om er 🙏 Namaste! 💖



 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...