fredag 23 april 2021

Planeringsfredag och kojväder

 

Fredag igen, med god mat och dryck, samt lite planering! 
För idag har jag faktiskt tänkt mig att jag ska lägga upp lite planering för alla mina små sysslor så att det blir lite mer ordning på torpet. Kanske kan det också reda upp lite i min annars så stökiga skalle?

Schemaboken är tillbaka och nu har jag bestämt att jag ska följa den slaviskt i stället för att hela tiden glida över till andra saker som är roligare men långt ifrån högre prioriterade. Så jag kom på att jag ska göra ett schema och programmera in tiderna på min fitbit så att jag blir påmind om när jag ska göra vad. Någonstans tror jag att det kommer att löna sig.


Och veckans screenshotserie blev en tramssida med smurftema. Gammelsmurfen är en idiot och han är stolt över att vara det.

 Veckans screenshotserie. Det är inte alltid Gammelsmurfen är så smart...


Klunssmurfen tittar in på Gammelsmurfen som håller på med något suspekt i sitt labb igen:

Klunssmurfen: Hmm... Vad håller fanskapet på med nu...
Gammelsmurfen:Hokus pokus filijökhus, gör något fantastiskt PÖKHUS -råka trolla fram Gargamel-

NEJ! Det här var INTE fantastiskt. Kanske skulle ha låtig bli att säga "pökhus"...

Klunssmurfen: Jösses, Gammelsmurfen! Jag trodde att du visste vad du höll på med! 
Gammelsmurfen: Det gör jag, Klunssmurfen, jag har gjort så att han inte kan skada oss, men det är nog jävligt att han är här över huvud taget...Skulle inte ha sagt "pökhus" helt enkelt.
Klunssmurfen: Ehm men du, jag lämnar nog er ensamma i ert pökhus, jag vill inte veta mer om det liksom...-kutar ut- Herråa!
Gammelsmurfen: KLUNSSMURFEN!

BRYT! -För att undvika att Gammelsmurfen gör bort sig ännu mer avbryter vi här.


Så löd veckans screenshotserie! Man måste ha lite humor ibland, sedan får folk uppskatta det eller låta bli 😉

Annars hade jag tänkt hinna med nedanstående denna helg:

  •  att färglägga en till av mina gamla skisser som jag har i datorn och försöka få det att se snyggt ut. Den här gången är det en arg liten Samul som ska fixas till så att man törs lägga ut honom utan att skämmas! 
  • Att skriva klart min senaste småsaga gällande kommunsammanslagningen 1971
  • Att ta en fotopromenad om vädret vill det. 
Det är tre punkter utslaget på två dagar, det grejar man! 

Sedan har faktiskt föräldrarna fått sin första dos COVID-vaccin nu, vilket känns tryggt, ett steg närmre att det här ska ge sig. För ärligt talat har pandemin stannat långt över sitt välkomnande och det lär väl inte ta slut än på ett tag eftersom folk nödvändigt ska strunta i restriktioner och resa, supa, trängas och allt vad man gör, trots detta. Jag orkar inte ens bli trött på dem längre. 

Nu längtar jag bara tills vaccintiderna kommer till oss som är yngre också, så att man kan åka på möten utan att bli rädd för smitta. Det här betyder ju inte att man inte måste hålla avstånd, följa restriktioner och hålla hygienen efter att ha varit ut, men det betyder i alla fall att man slipper sitta hemma och inte träffa någon alls någon gång. 

Tills nästa inlägg då, ta hand om er och håll ut, snart är vi nog i mål. Namaste 🙏

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...