torsdag 22 april 2021

Dagens bravader

Idag har jag läst lite i matematikboken och varför jag säger det och inte "matteboken" är för att den handlar om hela matematikspektrat och inte bara det där tråkiga räknespektrat man annars ideligen fastnar i. Sedan har jag jobbat med att skaffa lite mer rutiner också, exempelvis har jag tagit fram min gamla väckarklocka som legat i köksskåpet i många år då den kärvat och låst sig hela tiden. 


Det här är i alla fall min väckarklocka, en sömntuta som jag ska definitivt ha en Clocky tänkte jag för en jävla massa år sedan, men det är först nu som jag återupplivat min gamla klocka igen. Jag minns att jag valde en silverfärgad för att jag ville att den skulle se så rymdskeppsaktig ut som möjligt. 
I övrigt är det nog en av få klockor med ADHD, den är högljudd, svår att tysta och hjulen gör att den springer runt och vägrar låta sig fångas. -Perfekt för mig som sover över beräknad tid nästan hela tiden.





Men för det vet jag bättre än att döma mig själv, min terapeut sa en gång att man ska se sig själv som varken bäst eller sämst. Se dig som en banan om det gör det tillräckligt neutralt. Det låter flummigt men det fungerar!
Det och att föreställa sig att man ger elakt folk en smäll på käften och säger "du, det där stämmer inte!" och då repetera det varje gång något osant dyker upp, för som alla vet är det ingen som är en vandrande lögn så länge man inte vill vara det. Jag är sann, du är sann och bananen -den är också sann. Namaste,🙏 ta hand om er nu.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...