onsdag 29 mars 2023

Våren är på intågande och sinnet ljusnar lite


Idag har våren verkligen gjort sig synlig och de som bor ute dygnet runt vet nog bäst hur man värdesätter soltimmarna. Idag åkte vi ut i byn lite medan vi väntade på att syrran skulle komma hem från jobbet. Då såg vi byns rådjursflock ligga och njuta bakom en lagård uppe i byn. När vi varit iväg och hämtat syrran hade solen flyttat sig och Bambigänget förflyttade sig dit solen nu var.




När vi åkte hem till Sann såg vi två älgar som somnat till inne i skogen. Med hänsyn till dem tog vi ingen promenad. Älgar är magnifika djur som gott kan få sig en middagslur de med.
Djur och människor mår fantastiskt nu när det blir ljusare och lite varmare ute. Nu står det inte på förrän man kan påta i trädgården och åka båt på älven igen. Tills dess får vi njuta av att se snön ge vika för vårsolen.

Idag tentade jag dessutom av geografin varför jag tog en dags hold-up från naturkunskapen om än jag tog några bilder för den delen också. I morgon blir det fotopromenad om det blir samma väder som det varit idag så se fram emot det. Ha det bäst! Geografin är förresten godkänd, så kanske blir CSN nöjda snart och kan godkänna nästa ansökan. Vem vet? 💖 Kort inlägg, men jag hade dålig inspiration. Ta hand om er! 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...