torsdag 2 mars 2023

Psykologi 2. Will it tenta? -YES!


Idag tentade jag alltså av psykologikursen, som jag längtat efter att göra det! Han sa att jag fick ett D men mycket väl kunnat nå ett C med det jag gjorde, så jag måste väl säga att jag är mer än nöjd. Och beställningen börjar nu bli färdig, lagom till helgen då jag tänkt att leveransen ska ske -om bandet nu blir klart, det tror jag faktiskt! Fire & Ice variat 1 heter den här modellen, variant 2 kommer att designas inom kort hade jag tänkt. 

👉👈

Inga nya virknålar än, men ett nytt garnnystan jag inte kommer ihåg vad jag skulle ha det till. Nåja, nu har jag ett vitt nystan att leka med, det är alltid välkommet 😆 Jag kommer säkert på någonting att göra med det framöver. Förmodligen något virkprojekt.

Nästa etapp på pluggfronten blir i alla fall geografi. Jag har påbörjat en skrivning om hållbar utveckling och funderar för fullt på vad jag ska fylla den med för intressant. Jag är bra på att spåna, det är det här med att få ner spånet på papper utan att låta som ett spån som är lite klurigt, men det har jag säkert till.
Inom religionen är det väl egentligen samma sak. Det är enkelt att spåna men desto svårare att få ut det ur huvudet på grund av min inre perfektionist som då aldrig är riktigt nöjd med det jag gör. Jag vet att skolan och CSN är mer än nöjda med mig, men jag själv tycker att jag kan bättre, fast det är klart... Vi kan alltid bättre, om än det duger gott att vara bra och strunta i resten. 

Sedan har jag fått tillbaka lässuget och hittat lite böcker och talböcker jag gärna vill läsa framöver. Bland annat har jag beställt några böcker på norska som jag tyckte lät väldigt intressanta, men mer om dem när de dyker upp i brevlådan. Nu har jag i alla fall något att se fram emot! 

På tal om något att se fram emot har vi dessutom förberett en tjälknöl inför morgondagens fredagsmiddag. Den här gången gjorde vi som den skulle göras så det blir intressant att testa vad det är. Sköt om er tills vi ses igen, troligen i morgon! 






 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...