onsdag 1 mars 2023

En trött Onsdag


Idag tror jag inte att jag fått något vettigt gjort ärligt talat. Jag har helt enkelt varit lite för trött för det. Och med tröttheten kommer ju stresskänslorna och allt som hör dit. Jag vet att det går bra med studierna, att jag faktiskt kan slappna av ibland utan att det märks nämnvärt i pappren, men den där jäklans stressen finns ändå där! En del säger att det är sunt att känna så då det är ett tecken på att man tar saker på ett större allvar än man gjort. Så är det säkert.

Förutom varit för trött för några seriösa äventyr har jag suttit med väven idag. Beställningsarbetet är snart klart, vilket betyder att jag kan sätta igång med lite andra projekt som legat på is nu under våren. 

  • Stickning
    -Regnbågssockarna jag hållit på med parallellt med vävning och pluggande. Det är inte så mycket kvar att göra, jag har bar låtit dem ligga på is ett tag.

  • Virkning
    Kompisprojektet, som är ett amigurimiprojekt jag började med i våras men av olika skäl bara tappade lusten till. Detta skall tittas närmre på när jag fått lite nya virknålar att leka med.
    Tetrisfilten, fast jag vet inte jag, kanske ska jag göra den på ett annat sätt? Jag har fastnat i tanketräsket med den ärligt talat.

  • Knyppling
    Sätta igång att lära mig "sockerudd med spindel" som är en spets med fler spolar än jag är van att arbeta med, dessutom lite andra manövrar, så det blir intressant att leka loss med.

  • Sömnad
    Här har jag många idéer men bara en jag faktiskt fått till mer än en tanke! - Ett bakförkläde!  Tanken är att det ska se ut ungefär som den här: 

Sedan vilken färg eller vilket mönster jag väljer på själva tyget låter jag komma senare. Jag vill ha ett sött förkläde när jag bakar eller lagar mat i alla fall.

Nu hörde jag att det faktiskt verkade som att man funderat på att ha en studiecirkel i form av någon handarbetsträff vilket låter mer seriöst än förra vårens syjunta som jag står fast vid inte gav mig mer än en viss känsla av att jag ville ha mina 400 spänn tillbaka. En seriös studiecirkel i hantverk vore däremot ganska intressant och kanske kommer jag och Corona eller någon annan hantverkskompis att delta där, det lät i alla fall lite intressant att prova på!

I morgon kväll är det ME på psykologin, så jag får titta lite på mina anteckningar och hoppas på det bästa i det fallet. Sedan ska jag sparka lite på ämnet "hållbar utveckling" vilket i sig är ett mycket intressant ämne att diskutera och information om det dyker ju upp lite överallt så jag tror att jag kan sparka in den uppgiften ganska snart. Vidare tror jag inte det är så mycket mer den här veckan förutom den vanliga torsdagsstädningen så klart. Vi ses i morgon! Sköt om er!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...