onsdag 22 mars 2023

Två nere, två kvar!

En sådan trött Onsdag jag haft! Det har förmodligen med att göra att jag stressat sönder i onödan över saker jag borde gjort för länge sedan men haft för mycket att göra för att hinna med. Nu är både religionen och Geografin klara för muntligt i alla fall, det känns lättsamt, nu har jag ju bara en kurs igen.

Men tröttheten har ju gjort att jag inte känt mig pepp på någonting särskilt heller, men jag har lärt mig att ta mig i kragen så jag har faktiskt hunnit med att virka lite mer på min väska och dessutom laga lite pasta till middagen... Ja, pasta med skinksås är ganska snabbt avklarat så det hade jag väl hunnit med ändå, gott blev det dessutom!

Jag har med andra ord inte varit sysslolös den här veckan, men nu har jag i alla fall skottat undan renskrivningarna så att jag kan ägna mig åt naturkunskapen i stället. Puh! Det har varit väldigt kul, men tajtare än ABBAs byxor under 70-talet och enligt Björn Ulvaeus var de för tajta för att sitta i ens...-Det har med andra ord varit mycket, men nu ordnar det upp sig. Poängen för de här kurserna kommer att komma in, jag ska bara stressa ner lite, vem vill ha Björns brallor på sig? 

Utöver räserpluggat detta har jag suttit med lite digital färgläggnig och talböcker idag. Idag har jag bara lyssnat på Astrid Lindgren för att jag kände för något mysigt. Har även påbörjat en lite Harry Potterlyssning med syrran eftersom vi båda är Potterheads och det. 
Utöver det har jag följande att höra på:

Blå Stjärnan -Jan Guillou
Saga från valhalla -Johanne Hildebrandt
21 minuter av Agaton Sax på engelska -Nils Olof Franzén (Rekommenderar den bara för skratten)
Vi på Saltkråkan -Astrid Lindgren.

Efter att ha lyssnat på "glasblåsarns barn" ,som jag blev jätterädd för som barn, tyckte jag att det var värt att lyssna på Astrid Lindgren som är lite roligare att höra på. 

Morgondagen ska jag helhjärtat ägna åt städning och naturkunskap i alla fall, men det är då. Nu väntar sängen med Agaton Sax. Sköt om er och stressa inte sönder er, det är mitt jobb! 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...