måndag 6 mars 2023

Kompletteringsplugg för geografins del samt ett steg till på nya bandet


Jag måste säga att jag är ganska nöjd med hur det här bandet blir. Glittret syns precis så väl som jag ville att det skulle synas och den blå nyansen är nästan  som jag vill ha den. Jag är rätt okej med färgkombinationen, men kanske skulle jag bara ha två ränder nästa gång jag gör det? Det känns i alla fall gå bra just nu.

Idag har jag skrivit lite om kartprojektioner, något jag tänkte fortsätta lite med i morgon, det är väldigt intressant läsning. Mer kompletteringar lär förstås komma framöver eftersom jag var lite lat i veckan som var... Fast den biten är i alla fall räddad från ytterligare förseningar, vilket känns bra, om än jag ser arbetena som lite väl halvdana just nu. Det är där kompletteringarna krävs känner jag.

Den här veckan har vi dessutom gjort slag i saken och köpt schampo och duschkräm på femlitersdunkar i stället för att köpa det i småflaskor, vilket i längden inte känns helt hållbart. Såhär långt verkar det vara ett ganska bra val ändå, men vi får väl se hur det är att tvätta sig med. Fungerar det är det lätt en stor vinst!

I morgon blir det mer geografi samt lite religion som jag haft liggande i resterna för att jag utgått från att jag inte behövt läsa så värst mycket tung litteratur för den sakens skull.Nu i slutet av kursen ser det ut som att kommande kurser överlappar varandra en aning vilket kan bli lite tajt, men det räknar jag med nu när jag bestämt mig för heltidsstudier. Det känns ändå bra att kunna göra något vettigt om än det gör mig till en tröttare människa än vanligt. -Ta hand om er därute, det är så många som inte gör det 💖




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...