torsdag 9 mars 2023

En solig dag kantad av stress...


Sportlovsveckan bjuder på lite fint sportlovsväder, det ska vi i alla fall påstå. Samt lite hemmamys med frukt och brainstorm. På pluggfronten har det mest varit just brainstorm som gällt, i sällskap av klyftad frukt så klart. 
Dagens promenad bjöd på en underbar utsikt över bergskedjan, som jag tycker är magnifik även om jag vet att fjällen och alperna är högre. Jag uppskattar ändå mina små pittoreska berg.

I morgon bär det av till min lilla stad igen. Dels för Gregoriemarknadens del (är man riktig Jämte åker man någon gång på Gregoriemarknaden), dels för att jag tänkte att vi skulle införskaffa lite förvaringslådor av alla möjliga storlekar.
Mest akut är kylen och skafferiet, som inte varit så värst bra organiserade tidigare, vilket gjort att mat legat och blivit glömd i stället. Något jag tänker att lite bra organisering kan motverka. Så i morgon är det vad jag ska hitta på att göra. Gå på Gregoriemarknaden, samt se om jag hittar någon bra förvaring till kylen på det. 


Och fick jag någon bättre bild på månen i kväll? Ja, om man säger att den här syns, det gjorde den förra inte. Framsteg 💪
 I morgon (10/3) tar jag med kameran till Östersund och leker, ses då om inte annat. Ta hand om er! 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...