fredag 17 mars 2023

Idag kom så påskläsningen



Fredag igen, lite god mat, lite inredning och så kom de två sista paketen jag beställt idag också. Två flaskor Keratin samt tre böcker att läsa över påsklovet. Känns som väl spenderade pengar ändå.

Idag har hormonerna varit lite jobbiga vilket ibland inneburit att man inte ens kan vara i samma rum som sig själv, mycket på grund av... -Hormonerna! Det där är väl en del av livet jag är mindre glad i helt enkelt, men livet kanske måste ha sina små mörkerfläckar även om det känns bättre nu än det gjorde för 20 år sedan. 

Efter att ha hämtat paketen tog vi en vända runt Kullsta och kollade så att allt stod kvar. Det verkade som att det gjorde det, så vi tog samma vända runt Gevåg för att vara helt på den säkra sidan.
Hur är böckerna? Jag har inte börjat läsa dem på allvar men det lilla jag läst ser lovande ut. Keratinet köpte jag mest för att slippa ha klåda i håret, jag har fått det efter vattkopporna som var som värst just i hårbottnen. Köpte två flaskor, det är fler än jag i familjen som tycker om Keratin.

Nu sitter jag med en kopp te och försöker bli klar med uppgifterna som jag inte blev klar med den här veckan. Det gäller i alla fall geografi och religion, så tar jag naturkunskapen till veckan. Just nu känns det lite tajt men det får vara så strax innan påsklovet. Jag är glad att jag inte gjorde samma misstag som innan jul, det kan jag väl säga med gott samvete. Nu till plugget innan sängen kallar. I morgon lär det bli mer läsning i alla fall, så fort jag är färdig med det som ska göras för studiernas del. Heldagsjobb med andra ord. Ibland blir det så att man får arbeta på helgen. Sköt om er, så ses vi i nästa inlägg.



 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...