lördag 4 mars 2023

Jag kunde inte låta bli...


 -Så jag sökte två kurser till för det goda nöjets skull. idag har jag suttit och analyserat en artikel om begagnatmarknaden relativt länge för att göra en liten skrivning om hållbar utveckling. Bara det är faktiskt, skämt ingår, utvecklande! 

Det här med de två nya kurserna jag valde kommer sig av att jag för det första var osäker på om jag skulle klara mig på det jag  fått från CSN för mina nuvarande studier, men sedan, när jag suttit ett tag med gotit och pillat insåg jag att de här två är intressanta kurser jag gärna läser i maj/juni. April hade jag faktiskt tänkt ta en månads semester eller påsklov eller kanske en kombination? Det beror inte på att jag på något sätt är en lyxmask, inte den här gången, det beror snarare på att jag helt enkelt glömde bort april när jag sökte fler kurser. Det får vara så, man kan behöva ett hål ibland. Det här är dessutom CSN underrättade om, så jag kan lugnt softa mig genom april och kötta mig genom mars, maj och juni. I Junis fall tänkte jag se om jag kan snabba på lite med arkitekturkursen eftersom jag vill ha semester, jag tillhör ju den sorten som vill ha det ibland. Som i April.



Lyxmask är jag nämligen ändå! Jag anser nämligen att man ska njuta av de små detaljerna i livet för att lyxen ska kunna infinna sig på ett humant vis. Den här helgen med sötpotatischips och ischokladglass.
Den här gången var det inga elefanter, men väl ett rosformat chips och en liten drake/ödla i glassen. Alltid något. Den glassen är alltså Coops ischokladglass och smakar faktiskt riktigt gott. -Nej, jag handlar inte all min glass med glassbilen, bara en hel del av den... För att jag 1. är en lyxmask och 2. är en latmask som inte orkar baxa röven till affärn varenda fredag. Den här helgen fixade syrran i alla fall. Hon kan också festfixa!

 Sedan är beställningsarbetet färdigt för leverans och grannen kommer att kontaktas inom kort.

Men innan jag nu börjar se fram emot kommande kurser ska jag bli klar med de jag åtagit mig. Geografi, Religion och naturkunskap. Vi börjar med artikeln om hållbar utveckling, men först ska vi ordna lite te! Sköt om er!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...