söndag 12 mars 2023

Söndagens göromål!

 


Förutom städat kylskåpet och käkat relativt gott har jag alltså börjat med ett litet odlingsprojekt som jag för det första tänkte ägna mig åt under naturkunskapskurserna, för det andra tänkte låta fortgå under sommaren. Allt är ätligt! Tomater i olika färger, lila basilika och så lite paprika som jag inte har en aning om hur de kommer bli färgmässigt. Blir en intressant liten följetång om inte annat.
 

Lunchen idag bestod av fetaost och oliver. Middagen bestod av revbensspjäll och lite gott att dricka till! Sedan städades kylen grundligt och torkades ur med medel. Nu ser det faktiskt roligt ut när man öppnar dörren där och så ska det förbli! mer organiseringsgrejer kommer köpas när möjlighet finns, men i morgon är det dags för resten av köket att städas och mysas till!

Sedan har jag några få uppgifter kvar på geografin att ta tag i innan jag kan träna inför sluttentan, det ska jag lägga mitt fokus på i morgon, samt se efter om min nya naturkunskapsbok ligger i brevlådan. Det blir intressant! Nu när jag äntligen fått in de förlorade uppgifterna kan jag fokusera på det sista. Känns bra. Vi ses framöver, ta hand om er!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...