tisdag 28 februari 2023

Spontantripp till Östersund samt lite geografiklotter


28/2 2023 -En ganska chill dag med spontantripp till min lilla stad som avslutning.  Min dåliga fotovinkel gav inte riktigt rättvisa åt den vackra solnedgång vi färdades i, men ni får helt enkelt föreställa er det.
Idag åkte vi bara in för att hämta systern som fortfarande åker till de där "lektionerna" i japanska som jag själv avslutade innan pandemin bröt ut. Det var ändå kul att åka ut med bilen lite får jag säga, få lite miljöombyte.



Sedan frågar sig säkert många om vi såg den omtalade konjunktionen mellan Venus, Jupiter och månen och det gjorde vi faktiskt. Rakt ovanför Frösön såg vi dem hänga som ett pärlband. Först tänkte vi att det säkert var något flygplan, men sedan förstod vi att det faktiskt var ett lite ovanligt rymdfenomen. Bilden är inte därifrån, men jag ville visa hur det såg ut. 
Enligt astrologin, som jag är rätt klentrogen till, men ändå, ska det här betyda tur med såväl pengar som kärlek. Det får vi hoppas, annars önskar jag mig det ändå, det är liksom fördelaktigt med tur.

Tur ja! Jag är liksom inlärd med att studier ska vara jättetråkiga, så jag får mig aldrig för med att ta tag i saker i tid där. Dock tänker jag att geografiuppgifterna kommer att levereras i tid, de är sjukt roliga! Religionen får jag nog också till, bara jag hittar något att skriva på 😆
Skrivmaterial är dock ett mindre problem, jag har säkert något i någon av mina hyllor om jag rannsakar dem lite.

I morgon blir det geografi i alla fall, jag har redan tjuvkikat lite i boken och känner att den är väldigt intressant ur många synvinklar, så det blir kul att se vad det här blir. Torsdag eftermiddag är det tenta på psykologin, så den får jag fila in lite vassa hörn på framöver, men först är det geografidags! Ses i morgon helt enkelt, ta hand om er och njut av de små ljuvligheterna varje dag bjuder på.





 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...