onsdag 22 februari 2023

Idag sparkar vi in geografin!


Lite sen med första uppdraget, men så får det vara! Med Semlor och snabbnudlar sparkar vi idag in geografikursen och det är faktiskt ingen överdrift av mig att säga att jag är väldigt intresserad av den här kursen! Nu har jag planerat att köra på med fler kurser fram i mars och april, sedan får jag se om jag även söker för Maj och Juni, men mest troligt kör jag på några enklare kurser där, för att få lite poäng och pengar, båda smakar ju bra menar jag!


På tal om att smaka bra! Idag kryddade jag upp snabbnudlarna lite, för att äta dem som de är får dem att smaka lite åt kartonghållet, så lite soya och flytande ingefära fick höja smaken lite på dem. Jag ser verkligen fram emot att läsa mer geografi och ta reda på lite nya saker. Känns positivt. 
I övrigt känns det som att jag har något småglatt och bubbligt inom mig, lite som när man är kär, men jag kan inte komma på att jag är särskilt kär, så jag drar slutsatsen att jag bara är hög på livet just nu. Det enda som egentligen fattas mig för tillfället är en lite bättre kondition men i den miljö jag bor i tror jag att det snart lär vara fixat, jag behöver knappast något gym i alla fall, särskilt inte under vårhalvåret när det är som mest att göra här på gården. Snart är det dessutom odlingssäsong igen! Hurra!


Och i morgon blir det en sväng till min lilla stad igen. Dels har jag ett möte på skolan som jag inte vill missa, sedan finns det säkert lite tid över för att rå om stadskärnan lite också. Det blir en bra dag. Sedan vet jag att folk tänker att jag säkert har hjärtat i Trondheim när det kommer till städer och visst, till viss del får jag väl säga att den trönderska storstaden är en stad hjärtat slår lite extra hårt för, men när jag säger "min lilla stad" brukar jag mena Östersund. 

I veckan som var träffade jag en gammal lärare, ett eko från en svunnen tid skulle man kunna säga, men hon var en av tre som jag faktiskt kan säga att hon gjorde något för mig på det förbannade stället. Jag berättade därför för henne att jag faktiskt bara haft siktet framåt efter avhoppet och att jag nu tagit mig så långt därifrån som jag bara kunnat. Hon såg glad ut och det unnar jag henne, ett leende till min samling! 

Har du en dröm ser du till att uppfylla den. Det kan vara motigt i början, men har du en attityd som en idrottsstjärna, fast i alla lägen, då når du hur långt som helst, det är värt att komma ihåg att det faktiskt är värt att kämpa för det som är värt något! 

Ta oss härifrån, så långt som vi kan nå, för oss lite längre bort.
-Vi kan sväva över molnen 💖

Ta hand om er, livet är det värdefullaste vi har, värdesätt det. I morgon kanske du är död 🙏







 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...