söndag 5 februari 2023

En splittrad söndag -kanske har jag någon sorts tillfällig ADHD?


Som ni vet är jag inte direkt typen som skojar om funktionshinder, jag vet hur människor som har sådana har det då jag ser även PTSD som ett. På skoj tänkte jag idag att jag kanske har någon sorts tillfällig ADHD, men något sådant finns ju inte, ADHD kan ställa till med ordentliga problem om man inte lär sig hantera det... Men ärligt nu, vad kan inte det?



Och så har äntligen nya band planerats. först ut är en beställning på mitt populära band "Fire & Ice 1" Sedan kommer troligen "Fire & Ice 2" Att komponeras ihop, därefter ett sverigeband som kommer att behöva jobbas lite extra med. 3 projekt på Corona alltså, plus en strumpa som inte riktigt är klar än. Gissar att jag har det jag står i och kanske får tacka de som hjälpt mig lära mig denna ädla hantverkskonst. Med tiden lär jag lära mig plocka lite bättre också, men det tar vi när den dagen är kommen. 

I morgon blir det garanterat 100% plugg i alla fall. Förmiddan bjuder på essäskrivning medan eftermiddagen får bli psykologi. Båda ska vara klara den här veckan för att inte kollidera med de andra kurserna. Rasterna får bestå av handarbete om det inte blir väder för någon fin promenad! Vi ses då! Sköt om er!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...