tisdag 7 februari 2023

Tisdagens bravader!

 


Puh! I natt tror jag att jag somnar ovaggad! Efter att ha köttat ihop en analytisk essä av hyfsat bra kaliber kan jag nu kalla mig själv nöjd med den uppgiften och lämna in det här paketet redan i morgon förmiddag. Bara det gör ju att spänningarna släpper avsevärt får man väl lov att säga!

Förutom detta är det en del kvar på psykologikursen som ligger här och skvalpar som ett försenat litet åskmoln på grund av flöket med engelskan, men det är inget som vi inte tar tag i efter att ha lämnat in engelskan i morgon känner jag, idag är jag nöjd!

Men dagen har faktiskt inte bara bjudit på plugg! Systern fyllde ju år idag, så jag bestämde mig för att bjuda henne på lite lunch på kompisens restaurang. Lövstek med tillbehör blev det och vi blev elefantmätta kan vi väl säga. Egentligen blir man inte mätt på rätt sätt av snabbmat som ju detta var, men det händer heller inte särskilt ofta att vi går ut nu för tiden så jag känner att man kanske kan kompensera med något man blir det på en annan dag. Får se vad det blir för onsdagsmeny, det kan hända att jag står för matlagningen då, det vet man ju aldrig!



Rastsysslorna mellan elefantskrivandet blev handarbete och VR. På vävstolen hänger ett till "Fire &Ice 1" som jag ska ge bort när det är klart och i korgen ligger regnbågsstrumporna jag håller på att sticka. Dessutom tror jag att jag skymtar den där väskan jag skulle virka av björnvarp förut där bakom vävstolen... Jaaa, jag har i alla fall roligt, sladdertanterna på byn får säga vad de vill 😉 Inte för att jag tror att det sladdras speciellt mycket om mig, men ändå!

I VRvärlden var jag i Prag idag, det är en vacker stad som jag säkert kommer att besöka fysiskt när möjlighet ges. Så mycket fint att se där! Then again, det finns så många fina platser och människor på den här jorden, pengar och tid är vad jag behöver.
-Och så sömn så klart, det har varit dåligt med den på sistone så det är väl bäst att ta igen den så att man blir som folk. Sköt om er nu, det finns alltid någonting att vara glad över!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...