lördag 21 november 2020

Tyskastudier och ny temari på G

 Idag har jag mest lagt fokus på mina tyskastudier eftersom jag sagt att jag ska greja kursen, sedan har jag självklart förberett inför ett nytt handarbete som ska påbörjas när tid finns för det. 

Det blir alltså fler Temaribollar! Det här ska bli en juldekoration tänkte jag, temat ska fortfarande vara blommor, men den här gången tänker jag att fokus ska vara på julstjärnor och då tänker jag använda mig av guld som konturer och olika nyanser av rött som själva blomman då. Det här blir så klart när jag blivit färdig med allt jag ska bli färdig med. 

Små projekt kan man hålla på med, så Temari och virkning är väl ganska bra där. Vävstolarna är undanstoppade då jag just nu tappat både tid och lust för dem. Då stoppar vi bara undan attiraljerna tills det blir bättre tid och lust för det. Visst gillar jag att väva, det är jättekul, men när jag inte har tid eller lust får projekten helt enkelt vänta. Däremot kan man teckna och göra småprojekt, det känns mer som något man vill göra i nuläget.

And now for something completely different!

Jag pratade ju om att jag kommer att gå in i en mer intensiv fas gällande studierna då grammatiken behöver sitt när det gäller tyskan och sedan behöver jag förbereda mig inför kommande historiekurs också! Om det ska kunna göras måste jag alltså Nukea alla asociala medier jag hänger på. Och vad menas med det? Att helt ignorera dem så klart.


Jag har alltså valt att bara använda de sociala medier som inte stjäl en massa dyrbar tid. När jag tittar blir egentligen bara bloggen och vissa kanaler på Youtube kvar. När det gäller Youtube har jag en app som jag kan blockera oönskade kanaler med. På så sätt slipper jag ha med alla "influensers" och "youtubers" att göra. Samma sak gäller alla dessa mainstreamkanaler där man egentligen inte gör annat än stjäl en massa tid från sina tittare genom att försöka skapa "trender" och annat skräp. Egentligen behöver jag inte detta just nu. Det jag behöver är utbildning och stimulans. Något man säkert kan få i alla fall från Youtube, men då måste man blockera bort allt skit som inte är relevant först. Nu ska jag skriva ut tyskaarbetena. Chuu ~❤️

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...