tisdag 24 november 2020

En handfull framsteg

 Idag tog jag mig upp lite tidigare än vanligt, mycket tack vare världens bästa väckarklocka! 

När hon kommer in, lägger sig och åbäkar i sängen och vill mysa, då är det bara att kliva upp och konsultera kissa, så är det bara 😊

Men då. Idag har jag och farsan gjort kilar till Micke vävstol och då går det faktiskt bättre att väva på den också. Oj vad konstigt att det går bättre om varpen står stilla va?
Den här helgen blev det ändå några testband, just nu hänger ett längre projekt på Micke som ni ska få se när det är klart. Än så länge är det de här tre bandstumparna jag har vävt, som sagt bara för att känna in tekniken.

Det styvaste är mitt första projekt som alltså är gjort av skräp och därför kan kallas skräpbandet, det röda är mer seriöst och det lila är testgjort efter att kilarna kom in. Det går framåt.
Projekt Corona får däremot vänta tills det finns tid till det, just nu blir det inte så mycket över eftersom det mesta fyllts med grammatik. Snart kommer jag dessutom att börja läsa historia vilket jag tror att det kommer att bli något lättare, mycket för att det inte kräver att jag spelar in en massa ljudklipp (jag hatar att höra min egen röst) hela tiden. Nåja, sista inspelningen lär väl bli snart så jag slipper oroa mig mer för den biten. Översättningen däremot är lite knepigare. Mer om det där + det där lite längre projektet i morgon, nu ska jag städa ur köket och ta en snabb titt på tyskan som är kvar innan jag knyter mig. Ses!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...