lördag 7 november 2020

Omläggning av terapin och nya projekt på G

Ni har sett rubriken och jag tycker att vi tar det roligaste först!
Tantpoäng till mig som stickat färdigt mitt första strumppar idag. De behöver stoppas på sina ställen, men det tar jag med tiden! Nu ska ni få se en annan sak. Jag har nämligen ett nytt projekt på G. Men innan dess tror jag lite förberedelser krävs, men här ska ni få höra vad som hände idag:

Igår knackade det på dörren, och där var en av grannarna som berättade att hon fått tag i en bandvävstol som vi skulle få eftersom jag sagt tidigare att jag ville lära mig väva lite. Jag ska börja med band hade jag tänkt, sedan ska väl min kudde bli klar också, den ligger i min UFO-låda. 



Så nu ska vi hitta lite trevliga garner att göra band av så är vi igång. Det här är alltså en vävstol som man väver band i, man kan även lossa grinden och ha som vävgrind, något jag tänkt testa någon annan gång, såg att Stoorstålka hade någon tuturial om det och jag har faktiskt fått ett smärre intresse för att väva egna band med egna mönster! Intressanta grejer minsann! Grannen skulle se om hon kunde hjälpa mig varpa sedan, får se om jag klarar av att göra något själv först, det är väl det en får se. Ska i alla fall bli intressant att testa något nytt...

Till sist vill jag gratulera president Joe Biden till segern, inte en dag för tidigt att USA får en president, de har inte haft någon nu på 4 år och det har varit kaotiskt. "Jomen Donald Trump?" kommer du säga nu. Ja, han var väl president, men han var mer av ett skämtämne ärligt talat. Nu ska jag sätta mig och skissa på en bild innan kvällsteet.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...