torsdag 19 november 2020

Äntligen nöjd med Temaribollen!

 Nu har jag äntligen blivit klar med Temaribollen och den är väl så snygg en nybörjarboll kan bli.


Ovansidan ska föreställa en valmoblomma, men den blev väldigt otydlig och jag har inte nog med garn för att göra den mer detaljerad. Undersidan är en vanlig nordisk näckros.


Nu syns inte näckrosdelen jätteväl, men det kan jag ordna vid förfrågan. Jag har lagt till lite detaljer i innerblomman bara. Bollen hamnade bredvid Duo som jag virkade i våras. 

Nu sitter jag i det halvstädade vardagsrummet, scannar in lite nya skisser och rollspelar. Just nu har jag säkert över 30 skisser som jag inte färglagt ännu, men de är i alla fall inscannade och det är väl halvvägs i alla fall. Just nu är jag i en period då jag absolut inte saknar kreativitet, men jag saknar desto mer lusten att ladda upp saker. Jag vet ärligt talat inte vad det är, kanske att jag inte känner att Deviantart är särskilt roligt nu när alla bara gnäller på den nya designen. Jag kan erkänna att den är ganska ful, men det går ju fortfarande att ladda upp saker och förhoppningsvis kanske det går bättre att dölja material som är menat för en publik som är äldre än 18. Jag får väl se vad jag lägger ut, idag har jag scannat in lite bilder på Trond och Gunhild som jag ska göra klara för färgläggning. I morgon är det fredag och dags att mysa till huset inför helgen igen. Vad det blir för mat och så får vi se i morgon, nu ska jag göra klart det som ska göras, sedan blir det sängen!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...