lördag 22 augusti 2020

Det här kanske blir tidernas längsta håltimma!

 


Mina ansiktsuttryck när jag inser att min planering ställt sig på huvudet IGEN. Och ja, de är i turordning!

Jamen visst är det väl lysande när planeringen spricker och man måste hitta på kreativa lösningar på saker? Den här gången fick jag annullera två kurser, mycket, eller nej, helt, på grund av COVID19. Vad jag är glad att jag just nu bor hos snälla människor som står ut med mig, jag hade slängt ut mig om jag bodde med mig alltså. 

Nå, men jag har tak över huvudet och mat på bordet vilket känns bra, men jag tror att jag skulle behöva bli klar med det där gymnasiet någon gång, om inte annat för min egen skull, det är sjukt drygt att sitta med näsan i en skolbok dag ut och dag in. Därför tror jag att jag verkligen behöver det här. Tidernas längsta håltimma, den pågår i en månad och det känns verkligen som om jag behöver det, så studieless som jag blivit. Kanske skulle jag behöva lite studieteknik och struktur, det får man aldrig nog av!

Något jag däremot ska tagga ner rejält med är Facebook och liknande plattformer som egentligen bara förstör en massa tid man kan ha till viktigare saker, i synnerhet kanske när man som jag gör bor i skogen och alltid har någon syssla att sätta tänderna i. Idag lär jag ha det jag gör med revideringen av "Kung Niðarós vrede" som är menad att vara del 1 av än så länge 3 utgivna delar. En saga kan man säga, men grundhistorien bygger faktiskt på historiska händelser även om jag svävat ut en del, jag är sådan. 

Nu i alla fall, ska jag ta en skön tupplur och sedan ska jag skriva lite, det ska visst ändå bara regna och ha sig i morgon. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...