lördag 29 augusti 2020

Dagens hantverksprojekt!


Titta vad jag har gjort! En IRL-version av sköna Gunhildr av Jämtland!
Idag har jag, trots min nackspärr, inventerat skåp och hittat mina gamla modeller med diverse tillbehör! Heidi är en modell jag tröttnat på så jag bestämde mig för att göra henne till en modell av min Gunhild. Kanske kommer det en Trond framöver också, men det blir i så fall inte än på ett bra tag. 

Jag är inte jättenöjd med hennes klänning, jag kommer nog att ge henne en jämtlandsdräkt i framtiden, men tills dess får den där nattsärken duga. Sedan har jag använt en del skräp jag hade i diverse lådor också samt familjens jämtlandsflagga. Allt blev fantastiskt bra i slutändan.

Så nu har jag i alla fall en modell av Gunhildr sittande i min bokhylla tillsammans med draken Hilgoth! Fantastiskt bra grejer!

Nu ska jag ta hand om nacken, den börjar ta död på mig! Innan jag gör det vill jag bara säga en sak. Var snäll och involvera inte mina modeller i "BJD-hobbyn" eftersom jag inte stödjer folk som hänger i sådana forum. Mina modeller är som sagt inget annat än mina modeller. Jag vill att ni respekterar det. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...