lördag 1 maj 2021

Summering av fredag/lördag

 


Igår lyckades jag äntligen bli klar med mitt skithusbroderi, dock inte alls nöjd med hur texten blev, då den mest ser ut som en förvriden streckkod. Kanske kan ordna till den framöver innan jag hänger upp den. Ändå ingen som ska in och se den än på ett halvår. 

Geléhallon och exotisk läsk är förresten inte fel som alkoholfri sista aprildrink kan jag säga, väldigt sött, men det går att dricka. Eftersom jag inte dricker alkohol men gillar fancy glas kan jag väl alltid göra lite trevliga drinkar utan alkohol, jag blir nog så dampig och andfådd av socker menar jag. Huvudvärk dagen därpå inkluderat. 
 Sedan kom jag äntligen på vad det är för melodi min speldosa från 1971 spelar. Jag har alltid tänkt på "Bandiera Rossa" som låter ungefär sådär fast mer detaljerad, men det är faktiskt en barnvisa som heter "den cyklande elefanten" och har en snarlik melodi. 

Den här veckan lär jag inte göra någon screenshotserie eftersom jag inte haft tid att kolla på så mycket film. Dessutom känner jag att jag behöver ha ett mer stadigt schema till nästa grej, så jag väntar i en vecka. Den här veckan gör jag alltså ingenting om jag inte får något tokryck i morgon, men då har ju nästa vecka redan börjat.



Däremot har jag uppdaterat schemaboken



Jag vet inte, men jag tröttnade på att ha en bild på Tokyo club Prince som sa "åh kuken" på japanska som omslag, så jag tejpade över ett kollage med lite olika motiv från ställen jag uppskattar. Junsele zoo, Trondheim och Ön kommer de här temana från. Den lilla fisken där räddade vi livet på när den hade fastnat i en vattenpöl efter att kraftverket sänkt vattennivån... Det närmaste ebb och flod vi kommer här i Jämtland skulle jag tippa 😆

Nu har jag i alla fall pratar två gånger med min arbetsterapeut och hon har faktiskt lite bra idéer till en som inte har så bra struktur längre. En sak jag ska göra så fort det blir måndag är att jag ska installera en app som gör att man måste upp och fota en streckkod för att få tyst på väckarklockan, så att man inte kan snoosa sönder halva förmiddagen. Japp, jag är en snoosemänniska, men det ska jag jobba bort.
Sedan har jag faktiskt lagt till lite me-time i schemat. Det kan vara promenader, utomhussysslor, mindfulness eller vad som helst. I morgon ska jag hoppas på lite värme så att jag kan gå ner till älven och mörda lite pissmyror. Vilken teknik jag ska köra på får bli en senare fundering, det är en del att tänka på. Nu ska jag i alla fall skriva klart mina småsagor och spåna lite mer på hur mina scheman ska se ut framöver. Namaste 🙏 Tills nästa gång vi ses 💖











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...