onsdag 5 maj 2021

Lite stök i växthuset nu när man äntligen får må bättre


Eftersom jag mår bra igen, bestämde jag mig för att ta med mig katten ut i växthuset och hänga upp lite grejer. Bland annat vindspelet jag fick av en kompis för många år sedan, innan växthuset var helt på plats. Katten och jag njöt faktiskt av att solen nu börjat värma lite också utomhus. Vi har ännu ingen värme till vårt växthus, så vi har inte kommit igång med att sätta ut något än, men med tiden ska det gröna slottet återupplivas igen. Tills järnnätterna är över får det dock lov att bli groddning i "lillstugan" och där kan jag avslöja att det grönskar ordentligt. Bilder därifrån kommer i morgon!





Äppelträdet har börjat få knoppar, pilträdet är nästan utblommat och katten är lycklig som har bar mark under sina små sammetstassar igen! Det känns bra när det våras!
 Lite matlagning hann jag med också, det här är någon svampröra jag svängde ihop mest för att bli av med burksvampen. Det är champinjoner, lite soya, sesamolja, lök, tomatpuré, franska örter timjan, salvia och körvel. Verkar som om det gick hem även om burkmat är svår att få god.



Idag har jag också fått lite nya piller att äta för att må lite bättre och jag måste säga att det funkar! Jag känner mig i alla fall inte lika toktrött längre, vilket känns bra. Det är alltså järn och vitamin B12, för tydligen har jag lite brist på sånt. Det här vet jag inte säkert varför jag har, bara att det krävs kosttillskott för att få till det hela så att det blir som det ska vara igen. Det vore inte fel om man säger så, men jävlar vad man blev hungrig av dem!

I morgon ska jag jobba med Norska, småsagor, historia och matte och så ska jag läsa ett kapitel, tänkte ta ett om dagen där. Sedan har jag en rest jag inte hunnit placera ut ännu, men som kommer placeras ut i morgon och det är ju färgläggning. Förhoppningsvis håller planeringen som jag tänkt på att den ska. Nu ska jag göra onsdagsjobbet, sedan ska jag sova lite, få se om det ser bättre ut med schemat i morgon kanske. Namaste 🙏 sköt om er och låt ingen flytta ditt fokus från det ljus du förtjänar i ditt liv 💖







 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...