tisdag 4 maj 2021

Troligt att planeringen trots allt håller

Tredje dagen under täcket och jag börjar faktiskt må lite bättre. Eftersom jag kände mig lite varm idag, fixade jag i ordning lite kallt att dricka. I veckan ska det äntligen komma lite värme så att vi kan ge den där stockhögen lite stryk också och det kan jag säga att åtminstone jag behöver, idag har jag känt mig smidig som ett kassaskåp och fläskig som en valross. Nu kan det bero på att jag har en massa vätska i kroppen, men jag tror inte att jag skulle dö av lite mer fysisk aktivitet heller, det gör nog ingen fullt frisk människa...

Men håller nu min veckoplanering? Ja, jag tror faktiskt att den gör det! Jag såg nu att jag egentligen har väldigt lite restarbeten och kan koncentrera mig bättre på saker än tidigare, vilket känns tryggt. Därmed har jag tid att somna till i soffan i en kvart någon gång också, om inte kvarten blir längre än en kvart så klart, det är ju viktigt att se till att inte göra rasterna för långa heller. 
Dessutom har jag två nya bloggprojekt på gång, den ena är en handarbetsblogg med arbetsnamnet "Lady Tryalot" och sedan har jag faktiskt bestämt mig för att flytta Bofinkens anime också, mer om det framöver eftersom dessa två fortfarande befinner sig i stadie 1. Återkommer med utvecklingsprocessen där. 

Idag har jag några saker att jobba med och det innefattar följande: 

  • Småsagor -Fortsätta med Baron Enhörnings mjuka sida, som då är baserad på Sundsvallsstrejken 1879, där bland annat Sundsvallarna gjorde uppror mot träpatronerna. Jag har nu gjort Sune Enhörning till träpatron, men jag har också gjort honom lite småempatisk, mycket baserat på just Sundsvallsstrejken och lite andra aspekter. Men det ska jag alltså fortsätta skriva om och se hur det där ska fortsätta.
  • Norska - Här ska jag bara göra lite anteckningar, så det är faktiskt inte så farligt med den biten so far. 
  • Fanfiction -Påbörja ett nytt kapitel i den reviderade versionen av Mel's blogg. 
  • Japanska -Guess who's back? Back again, Biji-san's back, tell a friend! Han ska få göra bort sig igen. Biji-san är alltså lite av ett internskämt vi hade på kvällskurserna, som jag nu har återupplivat i form av egna små övningar. 
  • Isländska- Översättning och en ny dialog
Nämen så 6 ämnen varav hälften är språkrelaterade, tror att det kommer att gå utmärkt om jag planerar allt rätt. Prio 1 kommer att vara språken, sedan blir det fanfic och sist småsagor. Det känns som rätt planering. Sedan har jag också lovat att jag ska scanna in ett av schemana jag har i min allsmäktiga schemabok och skicka iväg till Östersund så att de får se vad jag sysslar med och hur jag går tillväga. Kanske har de några idéer jag inte tänkt på? Det vet man aldrig. 

Men i morgon då, what's in it for wednesday? 
En del plugg, om jag orkar med det ska jag också ut och hänga upp vindspelet i växthuset. Idag orkade jag ärligt talat inte göra det. Vi får helt enkelt ta ny kraft till det i morgon. Nu ska jag köra lite tisdagsplugg, sedan går jag nog och sover. Det är onödigt att vaka sönder nätterna. Namaste 🙏 Ta hand om er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...