torsdag 17 augusti 2023

Tusch-Torsdag med ljudböcker!

Idag kom det en stor nyhet igen och varje gång det gör det känner jag att jag behöver skydda mig från all överinformation som väller in, så idag blev det en ljudbok! Tänker försöka läsa ut "Saga från Valhalla" snart så att jag kan komma någon vart med Valhallaserien, som kommit lite på efterkälken nu på sistone. 

En annan sak jag hållit på med nu när jag tagit en paus från studierna är att tuscha och scanna lite skisser som blivit till under året. Mer tuschning blir det under kvällen, sedan tar jag helgen till att scanna in det sista av skisserna helt enkelt. Igår blev den här klar i alla fall. Tronds och Gunhilds dotter Emma-Maija, hon representerar så klart Åre och just här kanske den del av Åre som är trötta på all turistverksamhet överallt där de bor.

Så en färgläggning, matlagning och inte mycket mer blev av idag, ibland känner jag att det behövs sådana dagar, då man inte gör mer än man har lust med. I morgon tänkte vi ha lust med lite mer dock. Källaren ska fyllas med ved, huset städas och så ska vi ta hand om bären vi plockat och frusit in. Det vi tänkt på är att koka saft och sylt, eventuellt blir det även några burkar gelé om vi har tur. Just nu känner jag mig i alla fall trött på rätt sida dygnet så jag tänker faktiskt ta tillfället i akt och göra mig i ordning för sängen. Ta hand om er!



 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...