måndag 28 augusti 2023

Nu börjar vi!


Måndagspost egentligen, men klockan sprang iväg, så här sitter jag igen. Måndagen har bjudit på en mjukstart med diverse studieansökningar och hushållssysslor, men nu är i alla fall snart tvättunnan helt tom, vilket betyder att vi inte behöver tvätta precis hela dagarna och kan fokusera på lite annat också!
I och med det här läsårets början har jag också bestämt mig för att se över mina rutiner lite. Bland annat tänker jag inte ägna sociala medier (speciellt inte deras "reaktioner" och kommentarsfält) mer än kanske 1h/vecka. Sociala medier kan jämföras med att hela tiden sitta mitt på ett fullpackat torg där alla pratar med en hela tiden, om sig själva. Med tiden blir det väldigt stressfyllt och jag har tänkt att mitt liv ska bli lite lugnare och hälsosammare nu för tiden.

I morgon är det tisdag och då tänkte jag plocka fram dammsugaren, sedan tänkte jag kolla upp om skolan hört av sig, det verkar ha strulat lite med ansökningarna. Det blir i morgon, nu tänker jag i alla fall unna mig lite sömn. Sköt om er!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...