fredag 3 december 2021

Så provet tycks bli uppskjutet

 


Fredag igen, smågranarna är klädda och fredagsmyset är fulländat. Grytan ser lite torr ut på bilden, men med en god sås på blev den verkligen god. Det är skillnad på köttet i affären och det kött som verkligen är närproducerat, det märker man ju när man äter det. Det här är innanlår från en ko som växt upp i byn och som jag vet har mått jättebra under hela sitt liv. Annat än de där köttfarmarna man ibland ser på de där granskningsprogrammen kan man säga. 

Och för att det snart är jul och snart är dags att sätta in en nådastöt på de som trott att jag varit dum i huvet, bestämde vi oss för att fira lite med att köpa lite glass! Vi bad glassbilen komma ner på gården då vi inte ville åka runt och jaga den i den här kylan.
Vi köpte två sorters pralinglass, en punch och en hallon. Lite nostalgisk blir man ju i och med att jag nog inte ätit en hallonpralin på i alla fall 20 år. Nu ligger det i alla fall 8 st i frysen och väntar på rätt tillfälle 😘

Ja, vi köpte också lite mazariner, för fikabröd är alltid gott. De kostade faktiskt inte mer än de gör i affären och de var långt godare, så dem köper vi nog igen. 

Det blir spännande att se vad som händer nu till veckan som kommer. Om inte Corona ska komma in och förstöra mer kommer det troligen bli tester och annat spännande redan på tisdag. Jag har kollat upp mina förmågor tidigare och vet att jag är fullt normal, men det var visst mer saker de ville titta på nu. Troligen är det så att de vill göra klart för alla inblandade en gång för alla var jag står och i och med att jag ju själv redan vet det lär det nu kunna gå att bevisa att jag blivit grundlurad av vissa så kallade "socionomer" eller "skolkuratorer" i grundskolan. Misstankarna har funnits hos mig enda sedan den dagen det uppdagades, men nu har jag förmodligen även myndigheterna på min sida. Man kan hoppas att det reder ut sig och att det går att få skadestånd för allt som hänt. Nu tror jag bara till 25% eller så på skadeståndet, eftersom jag vet att folk lär fortsätta försöka göra en idiot av mig, varför ändra på något man hållit på med i 28 års tid menar jag? Men jag tror på det om än vagt. Däremot tror jag att man nu kan rentvå mig från alla jävla "diagnoser" man satt för att man inte hade bättre vetskap och kanske kanske kanske kan jag få någon sorts upprättelse för det som gett mig de men jag nu har. Jag mår bättre, men vissa dagar spökar det fortfarande i min skalle. Dock inte idag och jag har höga förhoppningar om att de där spökena ska få mindre och mindre utrymme med tiden. Mitt mål är trots allt att bli av med min PTSD och leva ett normalt liv utan en massa begränsningar. 

Men den här veckan har i alla fall varit lugn. En ledig vecka tillägnat julstök och städande av mögrummet under trappan. Det är inte klokt vad mycket skräp man hittar i sånadär hamsterhörn egentligen, massor av saker knappt någon visste att vi hade kvar, men tydligen. Och då inser jag någonstans att jag inte är helt klar med det där skrymslet heller, så sysslolös lär man väl inte bli i alla fall! Sedan har vi julen som ska upp också, stora girlangen i vardagsrummet ska upp, lite mer pynt i köket och klockor i varje dörröppning, så är allt klart till den 23 då julgranen ska in. Det kommer att bli fint.
Så trots mina alltmer diffusa trauman mår jag bättre än jag gjort på många år, kanske för att folk nu äntligen börjat tro på mig, inte bara människor i min närmsta krets, min familj, mina vänner och brosefs/sisefs liksom, utan faktiskt också folk generellt! Det känns som en liten seger i alla fall, men jag är så klart typen som tycker att less is less när det gäller sånthär så jag vill ha en stor seger! När vi alla gått till botten med det här, då finns bara en väg till -till toppen!


Det sägs att det bara är dårar som kämpar hårt för det som andra ser som omöjligt, men i så fall vill jag vara den dåren som efter en tids hårt kämpande kan visa världen min egen fågel fenix, så som jag lovat!
Namaste 🙏 ta väl hand om dig och låt ingen sätta sig på dig. Även om folk påstår att det är omöjligt är det inte säkert att det är det, det är inte över förrän du själv bestämmer att det är över. Ha det bra! 💖











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...