tisdag 7 december 2021

Första delprovet klart, hur känns det?

 


Ah du säger jag är fet, men det skiter jag i, trerätterslunch på en tisdag men det angår ju dig 😆
Jag har anledningar. Idag har jag nämligen använt hjärnan ordentligt och det känns precis som att allt det här kommer att gå bra, så jag firade in att det ens blev av, först med trerätters asiatisk lunch på Barbeque garden, sedan med glass och Cuba-cola när vi kom hem. Fin tisdag!!

Det blev även lite shopping idag, en julklapp till min fine vän i tyskland som alltid kommer ihåg min födelsedag, så jag köpte en liten badanka med tomtemotiv, samt lite Birgergodisar. I morgon åker jag och köper frimärken och ett vykort, sedan ska jag posta detta tillsammans med lite information om Birger, Ragundasjön och Östersund tänkte jag. Hoppas han blir glad över detta nu!




Sedan har jag äntligen köpt mig en Birger också. Det blev en naken variant, jag kanske syr en liten tröja åt honom och broderar någon rolig text på. Nå, första bussresan sedan pandemin bröt ut gick förresten bra såhär långt, men jag gillar inte att vara bland folk när man riskerar både COVID och kräksjuka. Nåja, än så länge mår jag bra, sånär som på att min hjärna känns ha fått sig lite däng av det här. Nånting ska den ha för att vara ful. Dessutom har jag ju gudarna på min sida! Är satan framme bussar jag bara älgen på honom så löper han sin kos. 

Nästa vecka kommer andra delen av provet äga rum. Det blir intressant att se vad de kommer fram till. Förhoppningsvis blir mitt namn rentvått i alla fall på pappret, sedan kanske jag kan pausa det där lite och försöka få till en komplett utbildning. Nu när jag vet säkert att min inlärningsförmåga är minst lika skärpt som någon annans! Jag hade säkert rätt hela tiden, men för att bevisa det en gång för alla måste jag ge bra resultat på nästa veckas test. Något jag planerar att göra också. Idag kändes det gå bra, jag planerar in en lika bra dag nästa onsdag, om precis en vecka! Jag vet som sagt att gudarna är med mig, så jag tror att allt kommer gå bra. 

Fastna aldrig i ett nederlag. Allt kan förändras om du vill det, du kan absolut slå den som inte tror dig, i vart fall med häpnad. Jag tänker ge mina demoner en så hård mental smocka att de flyger hela vägen till Røros där de lämnar en djup grop när de slår i marken. Det är ett löfte jag härmed lovar att hålla. Ta hand om er, ingenting är hugget i sten! Namaste 🙏







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...