lördag 18 december 2021

Next level Little Professor!


 För er som inte vet det, ja, jag är hyperaktiv och ja, jag tar ibland ut det på att leka med olika aritmetikleksaker, trots att jag är vuxen. Child at heart, always! 

Men hur kan man göra det här lite mer utmanande, hur tar man till exempel Little Professor till nästa nivå om man redan klarat alla nivåer tusen gånger? Då lägger man till en nivå till i form av en tidsgräns för varje nivå. Mindre tid ju enklare uppgiften är, var är annars utmaningen?
Och det går ju att få ända upp till hundratal så du kan ju faktiskt levla upp sin huvudräkningsförmåga avsevärt -inte mig emot, jag behöver komma överens med det där innan folk fortsätter tro att jag är dum i huvudet i stället för bara  en före detta uppgiven tonåring. För det är nämligen inte samma sak!
Så next level Little Professor blir väl just det, en tidsgräns för enklare uppgifter till att börja med 💪

Och skattningen? Än så länge vet jag ingenting om den och hade jag vetat hade jag inget sagt utöver att det lär bli i Januari om inte Omikron tycker annat. Jag är väl beredd på det eftersom folk fortfarande tror att det är helt okej att resa kors och tvärs oavsett vilket. Tur att jag har resurser hemma för att få till en väloljad hjärna som inte längre bangar för motstånd, det är bra att ha det när man ska hänga med folk har jag hört.

Annars gäller väl samma som alltid -Undvika energitjuvar oavsett i vilken form de kommer, går inte det så låt dem ändå inte komma in i ditt innersta rum, släpp inte in dem ens om de försöker bryta sig in, de har inget i ditt innersta rum att göra, där ska du bara ha det du håller kärast och inget annat. Du kan visst lyssna, men det är en konst att lyssna och samtidigt inte bry sig för mycket, speciellt om man som jag är högkänslig eller empat, då är det nästan omöjligt att inte vilja slänga sig in i diskussioner och elda på dramatiska situationer även om jag vet att det inte är rätt väg att gå. Om någon försöker få igång ett drama ska de i alla fall inte få med sig mig i det, oavsett om det är på internet, IRL eller ens i nyhetsflöden av olika slag, det lovar jag dyrt här och nu. En god lyssnare kan man gott vara, men inte till vilket pris som helst. Nu ska jag gå och umgås med min lille professor. Namaste 🙏 Ha det gott och låt ingen eller inget förstöra ditt flow! 💖


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...