måndag 22 juli 2024

Tangentbordshaveri och vedhantering

Igår var det söndag och eftersom det fanns kvar lite rester blev det lite uppimpade rester till kvällsfikat framför TV:n. Och dagen innan det lyckades jag självklart spilla på mitt tangentbord så att jag måste låta det torka innan jag ens testar att använda det. C'est la vie kanske, men det är som det är att behöva använda mammas dator tills jag kan fixa min egen. 

Nåja, livet får väl gå vidare och det har det väl ändå gjort tycker jag! Stockhögen har krympt ordentligt nu när vi jobbat med den, dock måste väl högen med vedträn in också.

I år har vi faktiskt gjort det lite bekvämare och lånat en vedmaskin som man bara kan mata in stockarna i och så kapas och klyvs de så att elevatorn kan skicka iväg dem till en hög. Vissa trän måste tas med motorsågen eller kapen, men det är färre än tidigare så vi är väldigt tacksamma över att ha fått låna den. Nästa finvädersdag är stockarna borta!

Kvällen avslutades i alla fall med ett kvällsdopp! Något jag tror grannarna också gjorde. Vattnet var inte lika varmt nu men det var faktiskt ganska skönt att simma lite på kvällskvisten. Vattnet var väl någonstans kring 20 grader varmt och hade jag inte flompat bort den hade ni fått en bild av det. Det går fler tåg får vi hoppas. Nu ska jag krypa till kojs så får veden mer stryk i morgon. Sköt om er!








 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...